ما در این مقاله قصد داریم تا برای آن دسته از عزیزان که علاقه مند به فعالیت در شغل های تاسیساتی هستند به معرفی شغل لوله کشی به عنوان شاخه اصلی این شغل بپردازیم.

 

 

معرفی شغل تاسیساتی و لوله کشی

به منظور معرفی شغل تاسیساتی و لوله کشی توضیح خواهیم داد که شغل لوله کشی و تاسیساتی با تعریفی که در ذهن بسیاری از مردم نقش بسته تفاوت زیادی دارد.

معرفی شغل لوله کشی 2

اگر شما به عنوان یک فرد لوله کش مشغول به کار شوید با کارهای متنوعی روبرو خواهید شد.

چرا که شغل لوله کشی و تاسیساتی محدود به اجرای لوله کشی آب و لوله کشی فاضلاب در ساختمان نمی شود و بسیار فراتر از آن است.

به عنوان نمونه می توان به لیست خدمات قابل انجام توسط یک فرد تاسیساتی در یک شرکت تاسیساتی به صورت زیر اشاره کرد.

انواع خدمات قابل انجام توسط یک فرد تاسیساتی:

با توجه به انواع خدمات قابل ارائه توسط فرد لوله کش یا تاسیساتی که در لیست فوق ذکر شد، کاملاً مشخص است که این فرد باید با انواع سیستم های آب و فاضلاب، جکوزی، حمام، سرویس های بهداشتی، پمپ های آب و منابع آب آشنا باشد.

معرفی شغل لوله کشی 3

علاوه بر این فرد لوله کش باید آشنایی کامل با روند انجام سرویس و تعمیر انواع پمپ آب خانگی به همراه منبع تحت فشار آن را داشته باشد، که تمامی این تخصص ها با کمک دوره های آموزشی قابل دستیابی است.

 برای آشنایی بیشتر با وظایف مجری لوله کش به مقاله یک لوله کش دقیقاً چه کاری انجام می دهد؟ مراجعه کنید.

 

دوره های تحصیلی مرتبط به شغل لوله کشی و تاسیساتی:

به عنوان معرفی دوره های تحصیلی مرتبط با شغل لوله کشی می توان به لزوم گذراندن دوره های آموزشی مربوط به لوله کشی در سازمان های فنی و حرفه ای، کاردانش و یا دانشگاه علمی و کاربردی در دانشگاه های رشته تاسیسات اشاره کرد.

به عنوان رشته های موجود در آموزشگاه های فنی و حرفه ای که شما می توانید برای ورود به شغل تاسیسات و لوله کشی بگذرانید، می توان به رشته هایی از جمله پکیج، موتورخانه و لوله کشی درجه 1و2 اشاره کرد.

شما در طی دوره هایی که در هنرستان فنی و حرفه ای و یا کارو دانش می بینید و با گذراندن واحد های عملی و تئوری فراوان در شاخه های مرتبط با تاسیسات ساختمانی که نمونه هایی از آنها در بالا ذکر شد، می توانید در این کار مهارت لازم را کسب کنید.

البته ورود به موسسات و آموزشگاه ها، هنرستان ها و یا دانشگاه ها در رشته تاسیسات ساختمانی راه علمی ورود به این شغل است و یک راه دیگر هم برای ورود به این شغل وجود دارد.

به این صورت که اگر شما امکان ورود به به مراکز آموزشی ذکر شده را نداشتید، می توانید به صورت تجربی و با گذراندن دوره های طولانی تر در کنار یک متخصص تاسیسات و لوله کش که استاد کار ماهری در زمینه لوله کشی و تاسیسات ساختمان است، این کار به صورت تجربی بیاموزید و حرفه ای شوید.

برای آشنایی با میزان درآمد مجری لوله کش مطالب درآمد لوله کشی در ایران و آیا تاسیساتی و لوله کش پول زیادی به دست می آورد؟ را از دست ندهید.

معرفی شغل لوله کشی 4

به خاطر داشته باشید که گذراندن دوره های عملی در شاخه تاسیسات و لوله کشی ساختمان محدود به افرادی که از طریق تجربی وارد این کار شده اند نیست.

حتی دانش آموخته های مراکز آموزشی نیز باید بعد از اتمام دوره های آموزشی، دوره ای را تحت عنوان کارآموزی در کنار یک متخصص تاسیسات ساختمان بگذراند تا در واحدهای عملی این رشته مهارت کافی را کسب را کنند.

البته لازم به ذکر است که برای استخدام در شرکت های تاسیساتی مختلف ارائه مدرک تحصیلی مرتبط با رشته تاسیسات به شما کمک می کند تا روند استخدام شما با سرعت بالاتری انجام پذیرد.

ولی باز هم نمی توان لزوم تجربه در کنار آموزش را نادیده گرفت و در شغل هایی از قبیل لوله کشی می توان گفت تجربه حرف اول را می زند و مهمترین رکن است که این هدف فقط با کار عملی بیشتر و بیشتر محقق خواهد شد.

اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در خصوص شغل لوله کشی به دست آورید، به شما توصیه می کنیم مقالات 10 دلیل برای لوله کش شدن و 10 نکته تضمینی برای پیشرفت شغلی در لوله کشی را مطالعه کنید.

معرفی شغل لوله کشی 1

 دفتر کار فرد تاسیساتی و لوله کش:

در حال حاضر محل کار یک متخصص تاسیساتی می تواند به شکل حضوری، تلفنی و آنلاین باشد.

به این ترتیب که به عنوان لوله کش یک مغازه تاسیساتی را افتتاح کرده و وارد بازار کار می شوید، تا با مشتری به صورت حضوری وارد مذاکره شوید.

راه دیگر این است که تنها با چاپ کارت ویزیت ساده و یا ایجاد کانال هایی در فضای مجازی مشتری شما را به راحتی پیدا کرده و ثبت سفارش انجام می شود.

بعد از ثبت سفارش توسط مشتری، شما کار را در محل پروژه آن که می تواند منزل مسکونی، اداری، مراکز آموزشی، بیمارستان، هتل و... باشد، انجام می دهید.

شکل ثبت سفارش برای انجام کار تاسیساتی به هر صورت که باشد، شما به عنوان یک متخصص نیاز دارید تا دوره های تخصصی این کار را گذرانده باشید.

در این مقاله سعی کردیم تا ابتدا به معرفی شغل لوله کشی به عنوان شغلی که با سایر شاخه های تاسیساتی مرتبط می شود، تغییری در دیدگاه شما نسبت به این شغل ایجاد کنیم.

سپس با بیان تحصیلات مرتبط با شغل لوله کشی راه های ورود به شغل تاسیساتی و لوله کشی را بیان کنیم.

ما درگروه تاسیسات 24 ساعته قصد داریم تا با مقالات بعدی به معرفی بیشتر این شغل و به خصوص بررسی عوامل مهم استخدام لوله کش در شرکت تاسیساتی به عنوان یک لوله کش و همچنین تخمین درآمد این شغل در ایران بپردازیم.

پس اگر طالب این هستید که در آینده در شغل تاسیساتی و لوله کشی وارد بازار کار شوید، از شما دعوت می کنیم تا ادامه این مقالات از جمله 10 روش برای حفظ امنیت و سلامت در شغل لوله کشی را دنبال کنید.

همچنین اگر لوله کش باتجربه و متخصص هستید و قصد پیوستن به تیم بزرگ تاسیسات 24 ساعته را دارید، همین الان فرم فرم همکاری تکنسین را پر کنید.

اگر تاسیساتی حرفه‌ای هستید، جهت همکاری با ما کلیک کنید.

منبع انگلیسی

اشتراک گذاری این صفحه