درخواست تلفنی سرویسکار
۰۲۱-۹۱۰۱۳۷۶۱

تابلو برق و جعبه فیوز

نصب، طراحی و تعمیر تابلو برق و جعبه فیوز خدمتی است که ما در مجموعه تاسیسات 24 ساعته با کمک و همراهی تکنسین های برق کشور برای مشتریان خود انجام می دهیم. ارائه گارانتی تضمین کیفیت و اعلام رضایت مندی مشتریان قبلی، گواهی بر کیفیت خدمات ما در این مجموعه است. اگر شما هم قصد دارید از خدمات ما در زمینه نصب، طراحی و تعمیر تابلو برق و جعبه فیوز ساختمان بهره مند شوید، همین الان فرم درخواست سرویسکار را پر کنید.

میانگین قیمت تابلو برق و جعبه فیوز

2,000,000
تومان
100,000
تومان

مشاهده جزئیات قیمت

سرویسکاران ما چه کسانی هستند؟

متخصصین ما از بین هزاران متقاضی همکاری و پس از گذشتن از مراحل مختلف گزینش‌های تخصصی فنی، اخلاقی، نداشتن سوء پیشینه و .... انتخاب شده‌اند.

نظرات برخی از مشتریان درباره پروژه‌های اجرایی

 

برق.jpg

خدماتی که می توان در زمینه تابلو برق و جعبه فیوز پشتیبانی کرد، شامل طراحی و نصب جعبه فیوز، تعمیر جعبه فیوز، عیب یابی یا تعویض فیوز، طراحی و ساخت تابلو برق و عیب یابی و تعمیر تابلو برق می شود.

  • طراحی و نصب جعبه فیوز

جعبه فیوز وسیله است که در قسمت ورودی ساختمان به یکی از دو شیوه توکار و روکار نصب شده و سرخط برق تمامی مصرف کنندگان خانه به آن وصل می شود. در زمان طراحی جعبه فیوز باید عوامل مختلفی از قبیل نوع فیوز، ظرفیت فیوز، کلید مینیاتوری و نوع کابل برق جعبه فیوز را در نظر داشت.

  • تعمیر جعبه فیوز

جعبه فیوز ساختمان ممکن است بعد از مدتی دچار یک سری ایرادات شده و به تعمیر نیاز پیدا کند. از جمله مشکلات رایج در جعبه فیوز می توان به صدا دادن فیوز مینیاتوری، اتصالی برق، پریدن فیوز و قطع شدن برق در جعبه بدون پریدن فیوز اشاره کرد.

  • عیب یابی یا تعویض فیوز

فیوز یک قطعه بسیار مهم در داخل جعبه فیوز است که از اتصالی کردن سیم های برق و بروز آتش سوزی حاصل از اتصالی در خانه جلوگیری می کند. عواملی همچون اتصال کوتاه، خراب شدن وسایل پرمصرف و اضافه بار باعث خراب شدن فیوز می شوند.

  • طراحی و ساخت تابلو برق

تابلو برق ساختمان در مدل های مختلفی از قبیل تابلو اصلی، تابلو مشاعات، تابلو آسانسور و تابلو برق واحدها وجود دارد. مراحل طراحی و ساخت تابلو برق عبارتند از: نقشه کشی و جانمایی تابلو، ساخت بدنه تابلو، طراحی و ساخت ورودی اصلی تابلو و در نهایت طراحی و ساخت کنتور تابلو برق

  • عیب یابی و تعمیر تابلو برق

عواملی همچون شل بودن اتصالات تابلو برق، نامتعادل بودن بار تابلو، وجود اضافه بار در تابلو، عدم استفاده از کبلشوی بیمتال و جایگذاری دو یا چند کابلشو بر روی یکدیگر باعث خرابی تابلو برق می شوند که با علائمی همچون بالا زدن دائمی فیوز، ریست نشدن کلیدها، داغ شدن کلیدها، خروج بوی دود یا سوختگی از تابلو و شنیدن صدای جلیز و ولیز خود را نشان می دهند.

ما در مجموعه تاسیسات 24 ساعته تمامی خدمات مربوط به نصب، طراحی و تعمیر تابلو برق و جعبه فیوز ساختمان را به همراه گارانتی تضمین کیفیت برای شما انجام می دهیم. پس اگر به تخصص و مهارت تکنسین های برق مجموعه ما نیاز دارید، همین الان فرم درخواست سرویسکار متخصص را پر کنید.

مقالات آموزشی مرتبط

آموزش نحوه سیم کشی برق سه فاز ساختمان

وقتی از قوانین برق صحبت می شود مهمترین سوال این است که آیا می توان از برق سه فاز در ساختمان استفاده کرد یا نه؟ چرا که گمان می کنیم برق سه فاز فقط برای تجهیزات الکترونیکی بزرگ کاربرد دارد.

نحوه نصب و سیم کشی کنتاکتور سه فاز

تجهیزات الکترونیکی و سیستم های برق ساختمان برای کنترل و مدیریت بهتر به ابزارهای خاصی نیاز دارند تا در بهترین حالت خود کار کنند، کنتاکتور سه فاز یکی از این ابزارهای پرکاربرد و معروف است که در مدار برق قرار گرفته و جریان بالای مدار را قطع و وصل می کند.

نحوه سیم کشی تابلو برق سه فاز

تابلوهای برق با مهار انرژی الکتریکی، جریان و فشار برق می توانند برق ورودی به دستگاه ها را کنترل نمایند تا از ایجاد آسیب در موتور آن ها جلوگیری شود و امنیت تجهیزات در برابر برق تضمین شود.