در این مطلب قصد داریم تا نحوه لوله کشی و نصب توالت فرنگی ایستاده و آزمایشگاهی را توضیح دهیم.

 

آشنایی با توالت فرنگی ایستاده

توالت فرنگی ایستاده یا توالت سرپایی یک نوع توالت کاربردی و مناسب برای توالت های عمومی و به خصوص آزمایشگاه ها برای گرفتن تست ادرار و یا قابل استفاده در ورزشگاه ها، باشگاه ها و ... می باشد.

این نوع توالت ها که تا حدودی شبیه توالت فرنگی می باشد، ولی بر خلاف آنها جایی برای نشستن ندارد و به دیوار نصب می شود.

از نظر بهداشتی، تمیز کردن این توالت ها آسان تر می باشد و به فضای کمتری نیز نیاز دارد و استفاده از آنها سریع تر است. برای خرید انواع توالت فرنگی از دیجی کالا بر روی آن بزنید.

لوله کشی و نصب توالت فرنگی ایستاده 1

این توالت ها تنها برای ادرار کردن مناسب هستند و بیشتر به منظور توالت های مردانه استفاده می شود.

این سیستم های توالت که تاکنون چندان در ایران متداول و رایج نبوده، اخیراً به دلیل مزایایی که دارند، بیشتر مورد توجه قرار گرفته و استفاده از آنها در حال افزایش می باشد.

در هنگام طراحی و ساخت یک ساختمان جدید و یا در حین بازسازی سرویس بهداشتی و حمام، تقریبا کمتر اتفاق می افتد که صاحبان آنها توالت فرنگی ایستاده را به عنوان سرویس بهداشتی اصلی، در نظر گرفته و نصب کنند.

اما از آنجایی که توالت فرنگی ایستاده از نظر نصب آسان تر است و مصرف آب بسیار کمتری نسبت به توالت های سنتی دارد، جدیداً بسیاری از صاحبخانه ها نیز از این سرویس به عنوان یک آپشن جانبی برای سرویس حمام خود استفاده می کنند.

مطالعه مطلب طراحی داخلی سرویس حمام می تواند در این خصوص مفید باشد.

در حال حاضر بسیاری از تولید کنندگان دستگاه های توالت فرنگی ایستاده، مدل های زیبایی را طراحی کرده و آن را به بازار عرضه کرده اند که می توان هم در خانه و هم در سرویس های بهداشتی عمومی و آزمایشگاه ها از آن استفاده نمود.

مزایای دیگر داشتن چنین سرویس بهداشتی چه در خانه و چه در یک سرویس بهداشتی عمومی عبارت است از:

  • طراحی بهداشتی آن که می تواند به سرعت تمیز شود
  • هزینه های پایین نگهداری
  • صرفه جویی در فضای مورد نیاز

لوله کشی و نصب توالت فرنگی ایستاده 2

علاوه بر این توالت فرنگی ایستاده به سادگی و با استفاده از ابزارهای ساده ای نصب می شوند، که اگر می خواهید روش نصب این توالت ها را یاد بگیرید، ادامه این مطلب را دنبال کنید.

 

مراحل نصب و لوله کشی توالت فرنگی های ایستاده

مرحله اول:

ساختاری مسطح در قسمت پشت توالت فرنگی ایستاده قرار دارد که محل نصب آن به دیوار پشتی می باشد.

اگر توالت فرنگی ایستاده به طور مستقیم به دیوار پیچ نمی شود، توصیه می شود که از یک تخته 1 اینچی، که در برابر آب و رطوبت مقاوم باشد، در پشت توالت برای نصب آن به دیوار استفاده شود.

قبل از شروع نصب، ابتدا مطمئن شوید که این تخته به اندازه کافی به دیوار پشتی محکم شده است.

مرحله دوم:

در محلی که قرار است توالت فرنگی ایستاده نصب شود، باید تمهیدات جانبی برای لوله کشی آب، جا لباسی دیواری و منبع تامین آب در نظر گرفته شود.

پیش از نصب ابتدا الگوی مورد نظر خود را روی دیوار و در محل مورد نظر بکشید و مطمئن شوید که سطح و ارتفاع آن مناسب است.

ارتفاع لبه توالت فرنگی ایستاده به طور کلی 24 اینچ یا شصت سانتی متر بالاتر از سطح زمین قرار می گیرد، اما ممکن است بر اساس اولویت کاربران تغییر کند و بالاتر یا پایین تر نصب شود.

با استفاده از استنسیل به عنوان یک راهنما، با دقت همه نقاط مورد نیاز برای پیچ شدن روی دیوار را با مداد مشخص کنید.

لوله کشی و نصب توالت فرنگی ایستاده 3

مرحله سوم:

در این مرحله با مته دریل 0.25 اینچی محل پیچ هایی که به دیوار نصب می شوند را سوراخ کنید. شما می توانید جهت تهیه دریل بر روی لینک خرید دریل از دیجی کالا بزنید.

در دیوارهای گچی، بخش هایی از دیوار را که لازم است محل تخلیه و خطوط آب از آن عبور کند را، نیز خالی کنید و از تراز بودن آنها مطمئن شوید.

لوله کشی و نصب توالت فرنگی ایستاده 4

مرحله چهارم:

لبه های دیواره پشتی توالت فرنگی ایستاده را با استفاده از جا پیچی هایی که دارد، به دیوار نصب کنید.

اطمینان حاصل کنید که آنها را به طور محکم به دیوار وصل شده اند و در صورت نیاز، می توانید جا لباسی را نیز در محل نصب کنید.

چنانچه قصد تهیه جالباسی را دارید، لینک خرید آویز حمام از دیجی کالا را لمس کنید.

مرحله پنجم:

بخش های خروجی و منافذ باقی مانده را سیمان پر کنید. حتماً محلی را برای خروجی باید در نظر گرفته باشید که دقیقاً منطبق با دیافراگم خروجی توالت فرنگی ایستاده باشد.

مرحله ششم:

پس از اینکه دیواره محافظ توالت فرنگی ایستاده را به دیوار نصب کردید، به آرامی می توانید خود توالت فرنگی را بر روی آن قرار داده و به طوری که اتصالات آب و خروجی آنها منطبق بر هم بشوند.

سپس فیتینگ های آنها را با پیچ و به دقت محکم کنید تا به دیوار محکم شوند. از آنجا که سطح ظروف چینی به راحتی می شکنند، آن را بیش از حد سفت نکنید.

مرحله هفتم:

دهانه سیفون را در بالای محلی که برای آن تعبیه شده است، وصل کنید و دریچه آن را با دقت محکم کنید. می توانید از واشر های پلاستیکی موجود برای جلوگیری از نفوذ آب به آن استفاده کنید.

مرحله هشتم:

در مرحله آخر لوله تامین آب را به شیر سیفون وصل کنید و اتصالات آن را از نظر چکه کردن و نشتی تست کنید.

اگر متوجه هر گونه نشتی شدید، شیر آن را در صورت لزوم تنظیم کنید و محل نشتی آن را پیدا کرده و رفع کنید.

لوله کشی و نصب توالت فرنگی ایستاده 5

نصب توالت فرنگی آزمایشگاهی توسط همکاران گروه تاسیسات 24ساعته

 

توالت فرنگی ایستاده شما هم اکنون آماده استفاده است، امیدواریم که از این راهنمای نصب استفاده کافی را برده باشید، با این حال توصیه می کنیم جهت کسب آموزش های بیشتر در این خصوص مقاله صفر تا صد نصب توالت فرنگی [راهنمای جامع] را از دست ندهید.

در صورت هر گونه مشکل و سوالی در زمینه نصب توالت های فرنگی ایستاده، می توانید با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید تا نکات لازم و راهنمایی های مورد نیاز به شما داده شود.

حتی در صورت نیاز درخواست نصاب حرفه ای نمایید، تا نصب توالت فرنگی ایستاده را برای شما انجام دهند.

برای این منظور کافیست فرم مخصوص درخواست سرویسکار متخصص را پر کرده و یا با ما تماس تلفنی بگیرید، تا مجریان ما در محل ساختمان شما حاضر شوند.

اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفه‌ای دارید

همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتی‌تان را در اسرع وقت برطرف کنیم

درخواست سرویسکار متخصص

منابع انگلیسی:

منبع 1 منبع 2 منبع 3 منبع 4

 

اشتراک گذاری این صفحه