به منظور کمک به شما در خصوص رفع مشکلات رایج در لوله کشی سینک ظرفشویی قصد داریم تا در این مطلب توضیحاتی را بیان کنیم.

در نظر بیشتر افراد یکی از مهمترین و پرکاربردترین تجهیزات در ساختمان سینک ظرفشویی می باشد، که وجود هر گونه مشکل در آن می تواند باعث آشفتگی در ریتم زندگی شود.

به همین دلیل ما در ادامه این مطلب قصد داریم تا در مورد چند مشکل رایج و بسیار مهم در لوله کشی سنک ظرفشویی به همراه راهکارهای رفع آن ها مطالبی را بیان کنیم.

 

مشکلات رایج در سینک ظرفشویی+روش رفع آن ها

  1. مسدود شدن سینک ظرفشویی

مسدود شدن یا گیر کردن سینک ظرفشویی یکی از همان مشکلات رایجی است، که احتمالاً بارها برای شما رخ داده است و می تواند سبب مختل شدن بخشی از کارهای روزانه در منزل شود.

روش رفع این مشکل:

ابتدا برای باز کردن سینک ظرفشویی از چاه بازکن های دستی یا تلمبه دستی چاه کمک بگیرید.

اما به منظور استفاده از آن اول مطمئن شوید که سینک ظرفشویی به اندازه کافی از آب پر شده است تا چاه باز کن دستی به راحتی به بالا و پایین حرکت کرده و با مکش خود لوله سینک را باز کند.

در صورتی که برای باز کردن سینک ظرفشویی خود نیاز به تهیه تلمبه دستی دارید، کافیست روی لینک خرید تلمبه چاه بازکنی از دیجی کالا بزنید.

مشکلات رایج در لوله کشی سینک ظرفشویی 1

حال چنانچه با استفاده از چاه باز کن دستی مشکل انسداد لوله سینک باز نشد، می توانید از مرحله دوم رفع این مشکل، یعنی باز کردن سیفون زیرین سینک کمک بگیرید.

برای این منظور در کابینت زیر سینک را باز کنید، انتهای لوله سیفون سینک دارای دریچه ای می باشد که از بازگشت بوی فاضلاب به داخل ساختمان جلوگیری می کند.

حال در برخی موارد این قسمت از لوله سینک ظرفشویی ممکن است به دلایلی همچون تجمع چربی، مانده های غذا و مواد شوینده مسدود شده باشد.

همین مسئله باعث می شود آب سینک به لوله فاضلاب آشپزخانه هدایت نشده و به بیرون بازگردد.

برای باز کردن انسداد لوله سینک ظرفشویی از این قسمت، باید ابتدا لوله سیفون را از محل اتصال آن باز کنید. سپس با استفاده از فشار آب داخل لوله را به خوبی پاکسازی کنید.

سیفون از یک طرف به لوله فاضلاب داخل دیوار و سر دیگر آن که به زیر سینک وصل شده است.

بعد از پاکسازی دورن لوله، دوباره آن را در جای خود با استفاده از محکم کردن اتصالات آن ببندید و با باز کردن شیر آب لوله را تست کنید تا مطمئن شوید که آب دوباره از سینک بالا نمی زند.

مطالعه مطلب تعویض سیفون فاضلاب بدون نیاز به لوله کش می تواند در این زمینه به شما کمک کند.

یکی از تبعات گرفتگی سیفون سینک ظرفشویی، پخش شدن بوی نامطبوع در آشپزخانه است، برای آشنایی با علت بوی بد آشپزخانه و راه حل آن بر روی لینک بزنید.

  1. کمبود فشار آب در شیر آب سینک آشپزخانه

 کمبود فشار آب از شیر آشپزخانه، یکی دیگر از مشکلات رایج در سینک ظرفشویی است.

بیشترین علت کاهش فشار آب در شیر آب سینک ظرفشویی، مسدود شدن قسمت پرلاتور یا آبفشان سر شیر آب است.

این قسمت به دلیل جلوگیری از فوران کردن آب به اطراف سینک در قسمت سری شیر آب نصب می شود.

یکی دیگر از فواید استفاده از پرلاتور در شیر آب، جمع آوری جرم و رسوبات داخل آب و لوله آب مخصوصا در مناطقی که دارای آب با سختی بالا هستند نیز می باشد.

مشکلات رایج در لوله کشی سینک ظرفشویی 2

اما بعد از مدتی استفاده از این وسیله املاح داخل آب و جرم لوله در سری پرلاتور جمع شده و سبب کاهش فشار آب می شود.

روش رفع این مشکل:

راهکار رفع این مشکل بسیار ساده است و فقط کافیست تا با کمک چرخاندن پرلاتور را از سر شیر آب جدا کرده و با استفاده از فشار آب یا مسواک تمامی جرم ها و آلودگی های سطح آن را تمیز کنید.

اما در صورتی که پرلاتور بسیار فرسوده و خراب شده، بهتر است تا آن را با یک نمونه جدید جایگزین کنید.

حال اگر با استفاده از راهکار بیان شده باز هم کمبود فشار آب رفع نشود، باید با مجری تاسیسات تماس بگیرید.

چرا که ممکن است کمبود فشار آب از خط لوله اصلی آب ساختمان باشد و نیاز به نصب پمپ آب خانگی و منبع آن داشته باشید.

  1. نشتی شیر آب آشپزخانه

یکی دیگر از مشکلات رایج در سیستم لوله کشی سینک ظرفشویی مربوط به نشتی آب از شیر آب آشپزخانه می شود، که در اکثر موارد به دلیل خراب شدن مغزی و واشر شیر آب ایجاد می شود.

روش رفع این مشکل:

همانطور که در مطلب رسوب زدایی شیرآلات اهرمی گفتیم، بهترین کار تعویض کارتریج، مغزی یا واشر شیر آب می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص فیلم آموزش تعمیر شیر اهرمی و تعویض کارتریج را مشاهده کنید.

اگر شیر سینک ظرفشویی شما کهنه و قدیمی شده و قصد تعویض آن را دارید، می توانید با مطالعه راهنمای خرید بهترین مارک شیر سینک ظرفشویی انتخاب مناسبی داشته باشید.

  1. مسدود شدن لوله فاضلاب سینک ظرفشویی

در بیشتر موارد علت مسدود شدن لوله فاضلاب سینک ظرفشویی این است، که آب کافی برای شستن و از بین بردن جرم ها و چربی های انباشته شده بر روی دیواره لوله فاضلاب وجود ندارد.

مشکلات رایج در لوله کشی سینک ظرفشویی 3

اگر مشکل انسداد لوله فاضلاب فقط در همین حد باشد، می توانید با کمک راه های زیر لوله فاضلاب را باز کنید.

روش رفع این مشکل:

  • آب گرم و مواد شوینده را با یکدیگر ترکیب کرده و به داخل لوله فاضلاب خالی کنید. حال حدوداً 20 دقیقه صبر کنید تا لوله فضالاب باز می شود.
  • از مواد شیمیایی باز کننده لوله فاضلاب استفاده کنید. اما متاسفانه استفاده طولانی مدت از این مواد می تواند به تجهیزات داخلی لوله کشی فاضلاب ساختمان خسارت های زیادی را وارد کند.
  • از راه های دیگر باز کردن لوله فاضلاب مانند فنر زدن استفاده کنید.

به این صورت که یک سر فنر آهنی را داخل خط لوله فاضلاب داخل دیوار کرده و فنر را از سر دیگر آن به سرعت بالا و پایین می کشید تا تمامی چربی های چسبیده و اجسام خارجی داخل لوله را باز کند.

برای خرید فنر لوله بازکنی از دیجی کالا بر روی لینک آن بزنید. البته توصیه ما به شما این است که از مجری لوله کش برای این کار کمک بگیرید.

چرا که در برخی موارد نصب اشتباه زانویی فاضلاب سبب مسدود شدن لوله فاضلاب می شود، که رفع این مشکل از تخصص افراد عادی خارج است.

جهت آشنایی با راهکار از بین بردن نشتی زیر سینک فیلم آموزش رفع نشتی سینک ظرفشویی را مشاهده نمایید. همچنین اگر می خواهید با نحوه نصب و بستن سیفون انواع ظرفشویی آشنا شوید، فقط کافیست روی لینک مقاله بزنید.

به طور کلی مواجه شدن با برخی مشکلات در سیستم لوله کشی ساختمان و مخصوصاً در قسمت لوله کشی سینک ظرفشویی بسیار رایج است.

بنابراین توصیه ما به شما این است که از تخصص همکاران ما در گروه تاسیسات 24 ساعته به منظور رفع این سری مشکلات در لوله کشی آب و لوله کشی فاضلاب ساختمان کمک بگیرید.

در صورت نیاز برای ثبت سفارش همین الان با ما تماس بگیرید و یا فرم درخواست سرویسکار متخصص را پر کنید.

اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفه‌ای دارید

همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتی‌تان را در اسرع وقت برطرف کنیم

درخواست سرویسکار متخصص

منابع انگلیسی:

منبع 1   منبع 2   منبع 3   منبع4

اشتراک گذاری این صفحه