اگر قصد راه اندازی سیستم گرمایش از کف برای منزل خود را دارید، اگر تاسیسات کار هستید و یا به کار ساخت و ساز مشغولید، برای اطلاعات بیشتر از سیستم گرمایش از کف خواندن این مقاله از سایت به شما پیشنهاد می شود.

اما پیش از هرچیز باید به این سوال پاسخ داده شود که گرمایش از کف چیست؟

سیستمی سالم و بهینه برای انتقال گرما و افزایش دمای محیط به صورت تابشی که با کارگذاری لوله ها در کف محیط و سپس پوشاندن آنها صورت می گیرد، این سیستم که به صورت کف خواب اجرا می شود از روش های نوینی است که امروزه استفاده زیادی دارد و در اروپا مدت زیادی است که کاربرد دارد اما اکنون در ایران نیز به محبوبیت زیادی رسیده است.

با اینکه این سیستم از مزایایی همچون عدم اشغال فضا، مصرف انرژی و هزینه کمتر برخوردار است اما معایب و مضراتی هم دارد که در مقاله معایب گرمایش از کف به طور ویژه از آنها گفته شده است.

  • هزینه گرمایش از کف

برای پاسخ به پرسش رایج هزینه گرمایش از کف باید گفت که مبنای محاسبه این سیستم براساس مترمربع است و بستگی به کار انجام شده متفاوت است، عموما این روش نسبت به روش های قدیمی قیمت بالاتری دارد که البته مزایای زیاد این سیستم به صرف هزینه برای آن می ارزد.

پیش از اجرای اصلی گرمایش از کف مقدمات و مراحلی باید طی شود و نکاتی لحاظ شود که بحث اصلی این مقاله است و اکنون به آنها اشاره می کنیم:

  • مقدمات اجرای سیستم گرمایش از کف:
  1. تهیه ابزارآلات متناسب با کار که عموما این ابزارها عبارتند از قیچی، کالیبراتور، فنر، انواع آچار، پیچ گوشتی، دریل، مته و...
  2. رجوع به نقشه و بررسی دقیق مکان موردنظر برای اجرای گرمایش از کف
  3. کلیه لوله کشی ها (لوله کشی فاضلاب، برق، برق ترموستات های گرمایش کفی، آبرسانی و خطوط اصلی سیستم گرمایش کفی) در کف ساختمان انجام شده باشند.
  4. انجام ایزولاسیون کف در تمامی نقاط لازم مانند آشپزخانه و سرویس های بهداشتی
  5. نصب جعبه کلکتور گرمایش از کف در محلی که طبق نقشه مشخص شده است.
  6. پوشاندن ملات روی تمامی لوله های اجرا شده در کف و ایجاد سطحی تراز برای شروع به کار

توجه

بهتر است قبل از اتمام کار ساختمان، برای اجرای سیستم گرمایش از کف برنامه ریزی شده و در نقشه لحاظ شود زیرا پس از آن، کار به نسبت سخت تر است.

مواردی که در بالا گفته شد از مقدمات نصب سیستم گرمایش از کف می باشند، در انتها با نمایش تصاویری از مراحل پیش اجرایی سیستم گرمایش از کف سوپرپایپ صحبت می کنیم.

هر چند می توانید برای کسب اطلاعات دقیق تر فیلم مراحل اجرای سیستم گرمایش از کف را از طریق لینک آن مشاهده کنید.

  1. عایق کاری کناره ی تمامی دیوارها و ستونهای ساختمان
    سیستم گرمایش از کف 2 سیستم گرمایش از کف 1
  2. نصب عایق پلاستوفرم، که در کلیه محل هایی که سیستم گرمایش از کف اجرا می شود باید یونولیت با چگالی حداقل 20 کیلوگرم در مترمکعب با ضخامت مورد نیاز قرار داده شود.
    سیستم گرمایش از کف 3 سیستم گرمایش از کف 4
  3. چسباندن ورق حباب دار متالایز بر روی عایق پلاستوفرم
    سیستم گرمایش از کف 5 سیستم گرمایش از کف 6
  4. خط کشی مدارهای سیستم گرمایش از کف که باید مطابق نقشه، با فواصل و آرایش مشخص شده روی ورق حباب دار متالیز کشیده بشود، انجام این کار اجرای لوله کشی را آسان می کند.سیستم گرمایش از کف 7
  5. چسباندن بست های ریلی در مکان های مورد نظرسیستم گرمایش از کف 8
  • اجرای گرمایش از کف:
    • نصب کلکتور: انتخاب فضای مناسب و قرار دادن دو کلکتور رفت و برگشت با سایز مناسب در جعبه کلکتور که به تناسب فضا، تعداد انشعاب مختلفی دارد.سیستم گرمایش از کف 9
    • زیرسازی کف: همانطور که گفته شد باید کف محیط و دیواره ها را عایق کاری و تراز کرد تا به حالت مناسب دربیاید.
    • اجرای لوله کشی: به تشخیص مجری و با توجه به عوامل جانبی با استفاده از دو روش مارپیچی یا ردیفی، با فاصله های دقیق و معین، لوله ها در کف زمین قرار داده می شوند.

 سیستم گرمایش از کف 10

  • چگونگی تست سیستم گرمایش از کف:

با بهره گیری از پمپ های آب، فشار شبکه آب را به 15 می رسانیم و بررسی می کنیم تا نشتی در لوله ها وجود نداشته باشد، پس از دو ساعت تنها با میزان 0.2 بار افت فشار آزمایش قابل قبول است، پس از اطمینان از صحت سیستم گرمایش از کف بتن ریزی را شروع می کنیم.

جهت آشنایی با نحوه راه اندازی پکیج گرمایش از کف کافیست لینک مطلب را لمس کنید.

امیدواریم که این مقاله مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشد، همچنین با جست و جو در قسمت ابتدایی سایت می توانید به مقاله نحوه اجرای گرمایش از کف دسترسی پیدا کنید.

منبع کمکی: کانال تلگرامی تاسیسات ساختمان

اشتراک گذاری این صفحه