همانطور که می دانید به دلیل مزیت های بالای پکیج نسبت به موتورخانه امروزه استفاده از این دستگاه برای تولید آب گرم بهداشتی و گرم کردن محیط کاربرد دارد، از بین دو نوع پکیج زمینی و پکیج دیواری معمولا برای منازل مسکونی و تجاری پکیج های دیواری بسیار پرکاربرد هستند.

  • در یک تقسیم بندی کلی می توان پکیج ها را به موارد زیر تقسیم بندی کرد:
    • انواع پکیج ازنظر مخزن: بدون مخزن (فوری) و مخزن دار
    • انواع پکیج ازنظر مبدل: تک مبدل و دو مبدل
    • انواع پکیج ازنظر خروج دود: فن دار و بدون فن
    • انواع پکیج ازنظر مشعل: فن دمنده و اتمسفریک
    • انواع پکیج ازنظر نصب: دیواری و زمینی

حجم کم، هزینه های مصرفی پایین، مستقل بودن واحدها و... از مزایای پکیج های دیواری است که قبلا نیز در مطالب دیگر سایت به آنها اشاره شده است.

معمولا در واحدهایی با متراژ کمتر از 300 متر و دارای یک حمام و سرویس بهداشتی و همچنین برای مصارف خانگی از پکیج های دیواری استفاده می شود.

در انتخاب پکیج دیواری مناسب توجه به دو مورد اصلی جنس، کیفیت و مشخصات پکیج و همچنین موارد جانبی مثل آب و هوای منطقه و محل نصب مهم است.

  •  در قسمت زیر برای افزایش آگاهی شما عزیزان در ده بند مواردی را برای انتخاب مناسب ترین پکیج دیواری ذکر می کنیم:
    • آب و هوای منطقه: با توجه به دمای معمول منطقه زندگی و نوع آب و هوایی آن (معتدل و مرطوب ،گرم و خشک، گرم و مرطوب) باید پکیج با ظرفیت حرارتی مناسب تهیه شود.
    • انوع ساختمان: نوع عایق کاری ساختمان و قدیمی یا جدیدی بودن آن در میزان هدررفت انرژی موثر است بر همین مبنا ساختمان ها به سه دسته با در و پنجره های عایق دار ، با در و پنجره های معمولی و ساختمان های قدیمی با فضای پرت زیاد تقسیم می شوند که برای هرکدام از این ساختمان ها باید پکیجی با راندمان حرارتی متناسب نصب شود.(به مقاله محاسبه ظرفیت پکیج مراجعه کنید.)
    • متراژ محیط: کوچک و بزرگ بودن و مساحت آن از موارد قابل توجه برای تهیه پکیج دیواری مناسب است، معمولا پکیج های دیواری برای مساحت هایی با متراژ 60 متر تا 350 متر کاربرد دارند.
    •  پکیج فن دار یا بدون فن: به دلیل عدم نیاز به دودکش و نیز عدم استفاده از اکسیژن درون محیط پکیج های فن دار محبوبیت بیشتری دارند همچنین اگر قصد دارید پکیج را خارج از منزل و در فضای بیرون نصب کنید به علت بسته بودن محفظه احتراق پکیج های فن دار و عدم تاثیرگذاری باد و طوفان بر کارکرد آنها حتما باید پکیج فن دار را تهیه فرمایید، حال اگر به هر دلیلی از پکیج های بدون فن استفاده می کنید دقت کنید که پکیج شما مجهز به سنسور حرارتی دودکش باشد تا درصورت مشکل خبر دهد و از بروز حوادث احتمالی پیشگیری کند.
    • پکیج دومبدله و تک مبدله: اگر کیفیت و کار پکیج برای شما ارجحیت بیشتری نسبت به قیمت آن دارد (تفاوت قیمت این دو نوع پکیج زیاد نیست) و همچنین آب منطقه شهری مکان زندگی شما سختی دارد از پکیج های دو مبدله استفاده کنید، امروزه کمتر کسی پکیج های تک مبدله را خریداری می کند.
    •  سیستم عیب یابی خودکار: درحال حاضر عموما پکیج های تولید شده و عرضه شده در بازار فروش همگی دارای این سیستم هستند، از خریدن پکیج هایی که این سیستم را ندارد خودداری کنید زیرا درصورت عدم وجود این سیستم دستگاه قادر به نمایش مشکل خود توسط کدها و صفحه نمایشگر نیست و کار تعمیر پکیج به سختی پیش می رود.
    • مکان نصب پکیج: به ابعاد پکیج دیواری دقت کنید و محل مناسب نصب را با توجه به حجم و اندازه آن فراهم کنید، پکیج ها حجم کمی دارند و می توان آنها را در کابینت آشپزخانه یا کمد دیواری جای داد اما توجه داشته باشید که اطراف پکیج باید فضای خالی باشد و از دیوار و وسایل گرمازا دور باشد.
    •  خرید محصول از فروشگاه معتبر: دستگاه را از برندها و شرکت های معتبر تهیه کنید و قبل از خرید از خدمات پس از فروش آن و سرویس و تعمیر پکیج دیواری توسط تکنسین های مجرب شرکت مربوطه مطمئن شوید، توجه کنید که قطعات پکیج شما در بازار موجود باشد زیرا اگر قطعات پکیج خریداری شده نایاب باشد هنگام تعویض آن به مشکل برمی خورید هرچند این مشکل به نسبت کمی و بیشتر در برندهای خارجی نایاب و یگانه رخ می دهد.
    •  ایرانی یا خارجی بودن پکیج: از پرسش های رایجی که به قصد تهیه پکیج مطرح می شود این است که پکیج خارجی بهتر است یا ایرانی؟ باید پاسخ داد که برندهای مختلف چه ایرانی و چه خارجی مزیت ها و معایبی دارند که این مسائل کار انتخاب پکیج برتر را سخت کرده است اما بیش از توجه به برند، توجه به مشخصات فنی آن و محیط استفاده از پکیج دیواری حرف اول را می زند.
    • خرید پکیج مناسب با توجه به بودجه درنظر گرفته شده: قیمت پکیج و نیز هزینه های بعد از نصب از جمله هزینه های سرویس و تعمیر آن از مواردی است که باید در انتخاب پکیج دیواری مناسب به آنها هم دقت کرد زیرا قطعات بعضی پکیج های دیواری گران تر و هزینه های جانبی آنها بیشتر است.

ایران رادیاتور، بوتان، ایساتیس، ایمرگاس، فلوری، تاچی، بوش، اریستون و... از پکیج های رایج مورد استفاده در کشورمان هستند.

 برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص انتخاب پکیج مناسب، مطالعه مطلب راهنمای خرید بهترین پکیج دیواری موجود در بازار ایران را از دست ندهید.

در تصویر زیر نمایی از ظاهر بیرونی و سیستم درونی یک دستگاه پکیج دیواری را مشاهده می کنید.

 

اگر شما عزیزان موارد دیگری را در انتخاب پکیج دیواری مناسب، مهم می دانید و پیشنهاداتی برای تهیه آن دارید، با مطرح کردن بیانات خود در قسمت نظرات همین مطلب به دیگران نیز یاری برسانید.

اشتراک گذاری این صفحه