مقاله ی سیستم توزیع آب در آپارتمان، توسط آقایان محمد رضا جباری و سید علیرضا طریحی از دانشجویان مقطع کارشناسی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر، تنظیم و ارائه شده است. این مقاله دارای 4 بخش اصلی است که بعد از آوردن چکیده مطلب و مقدمه ای کوتاه، بطور دقیق درباره ی سیستم توزیع آب در آپارتمان توضیح می دهد.

 

در مرحله نخست لازم است که میزان مصرف آب یک ساختمان محاسبه گردد، که روشهای گوناگونی برای آن در این مقاله پیشنهاد شده است: 1ـ روش تقریبی. 2ـ محاسبه میزان مصرف بر اساس تعداد نفرات ساکن در ساختمان؛ یا موارد کاربری ساختمان. 3ـ روش واحد مصرف. برای هر کدام از روش های ذکر شده فرمول هایی در این مقاله آورده شده است.

 

مرحله دوم در سیستم توزیع آب آپارتمان، تأمین و تنظیم فشار آب ساختمان است. آب موجود در لوله ها دچار افت فشار دینامیکی و افت فشار پشت کنتور می شود و لازم است با روشهایی این افت فشار در سیستم توزیع آب آپارتمان جبران شود. روشهایی که در این مقاله توصیه شده است عبارتند از:

  1. تأمین فشار سیستم توزیع آب در آپارتمان با فشار آب شهر.          
  2. تأمین فشار با استفاده از مخزن ثقلی، 
  3. استفاده از مخزن تحت فشار،
  4. استفاده از بوستر پمپ. (برخی از مزایای استفاده از بوستر پمپ در سیستم توزیع آب آپارتمان؛ حذف ضربه قوچی، کاهش میزان مصرف برق، کاهش و یکنواخت شدن استهلاک پمپ ها است.)

 

در مرحله سوم از فرایند انجام سیستم توزیع آب در آپارتمان، مقاله به مراحل لوله کشی آب اشاره می کند، که شامل طراحی لوله کشی آب سرد و گرم می شود. برای این منظورلازم است قطر لوله ها و مسیر لوله ها محاسبه شده و سپس بهترین مصالح انتخاب شود.

در نهایت حفاظت و نگهداری آب آشامیدنی در سیستم توزیع آب آپارتمان بسیار دارای اهمیت است. در مرحله اول لازم است آزمایش عیب یابی در سیستم توزیع آب صورت گیرد و سپس مرحله ضد عفونی کردن مسیر لوله های آب انجام خواهد شد.

تمام مراحل فوق در مقاله سیستم توزیع آب در آپارتمان، با ذکر نمونه توضیح داده شده است؛ اما اگر شما دوست عزیز جویای دانش، نیاز به اطلاعات بیشتر و دقیقتر در مورد سیستم توزیع آب در آپارتمان دارید، می توانید با همکاران فنی تماس حاصل نمایید و از مشاوره ایشان بهرمند شوید.

اشتراک گذاری این صفحه